Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN 17252:2020
Foodstuffs. Determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin derived products by HPLC-MS/MS
Foodstuffs. Determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin derived products by HPLC-MS/MS
Vydáno: 2020-01-22
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8700 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8700 Kč
BS EN 17425:2021
Foodstuffs. Determination of ergot alkaloids in cereals and cereal products by dSPE clean-up and HPLC-MS/MS
Foodstuffs. Determination of ergot alkaloids in cereals and cereal products by dSPE clean-up and HPLC-MS/MS
Vydáno: 2021-04-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8280 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8280 Kč
BS EN ISO 11052:2006
Durum wheat flour and semolina. Determination of yellow pigment content
Durum wheat flour and semolina. Determination of yellow pigment content
Vydáno: 2006-09-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3780 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3780 Kč
BS EN ISO 11085:2015
Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs. Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method
Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs. Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method
Vydáno: 2015-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6240 Kč
BS EN ISO 11746:2022 - TC
Tracked Changes. Rice. Determination of biometric characteristics of kernels
Tracked Changes. Rice. Determination of biometric characteristics of kernels
Vydáno: 2023-03-22
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5880 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5880 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS EN ISO 11747:2012+A1:2018
Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking
Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking
Vydáno: 2018-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6240 Kč
BS EN ISO 16624:2020
Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of colour by diffuse reflectance colorimetry
Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of colour by diffuse reflectance colorimetry
Vydáno: 2020-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9540 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9540 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7320 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7320 Kč