Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS EN ISO 2171:2023 - TC
Tracked Changes. Cereals, pulses and by-products. Determination of ash yield by incineration
Tracked Changes. Cereals, pulses and by-products. Determination of ash yield by incineration
Vydáno: 2023-03-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6438 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6438 Kč
PAS 233:2021 Congolese French
Grains de blé, de maïs et de riz enrichis en zinc. Spécification
Grains de blé, de maïs et de riz enrichis en zinc. Spécification
Vydáno: 2025-02-11
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč
BS EN ISO 17715:2025
Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement
Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement
Vydáno: 2025-01-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS ISO 18390:2025
Cereals, pulses and cereal products. Sampling. Simplified routine method
Cereals, pulses and cereal products. Sampling. Simplified routine method
Vydáno: 2025-05-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
PAS 235:2022
Provitamin A carotenoids (PVAC) enriched maize grain, cassava and sweet potato roots. Specification
Provitamin A carotenoids (PVAC) enriched maize grain, cassava and sweet potato roots. Specification
Vydáno: 2022-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč
BS EN ISO 712-1:2024
Cereals and cereal products. Determination of moisture content Reference method
Cereals and cereal products. Determination of moisture content Reference method
Vydáno: 2024-09-27
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS ISO 7305:2019
Milled cereal products. Determination of fat acidity
Milled cereal products. Determination of fat acidity
Vydáno: 2019-03-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS EN ISO 16624:2020
Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of colour by diffuse reflectance colorimetry
Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of colour by diffuse reflectance colorimetry
Vydáno: 2020-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč