Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS ISO 7304-1:2016
Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method
Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method
Vydáno: 2016-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS EN ISO 24333:2009
Cereals and cereal products. Sampling
Cereals and cereal products. Sampling
Vydáno: 2011-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7482 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7482 Kč
BS ISO 7700-1:2008
Food products. Checking the performance of moisture meters in use Moisture meters for cereals
Food products. Checking the performance of moisture meters in use Moisture meters for cereals
Vydáno: 2009-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS EN ISO 20483:2013
Cereals and pulses. Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content. Kjeldahl method
Cereals and pulses. Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content. Kjeldahl method
Vydáno: 2013-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS EN 16618:2015
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Vydáno: 2015-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7482 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7482 Kč
BS EN ISO 6647-2:2020
Rice. Determination of amylose content Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards
Rice. Determination of amylose content Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards
Vydáno: 2020-08-18
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS ISO 23637:2021
Cereals. Determination of cadmium content by graphite furnace atomic absorption spectrometry with diluted nitric acid extraction
Cereals. Determination of cadmium content by graphite furnace atomic absorption spectrometry with diluted nitric acid extraction
Vydáno: 2021-12-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10498 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10498 Kč
PAS 233:2021
Zinc enriched wheat, maize and rice grain. Specification
Zinc enriched wheat, maize and rice grain. Specification
Vydáno: 2021-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč
23/30456688 DC
BS EN ISO 7301 AMD 1. Rice. Specification
BS EN ISO 7301 AMD 1. Rice. Specification
Vydáno: 2023-08-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
580 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
580 Kč