Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 1787 - Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2022
ČSN EN 1787 - Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie

ČSN EN 1787

Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 1787
Třídící znak:560014
Počet stran:20
Vydáno:01.10.2022
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:515209
Popis

ČSN EN 1787

This document specifies a method for the detection of foodstuff containing cellulose which have been treated with ionizing radiation, by analysing the electron spin resonance (ESR) spectrum, also called electron paramagnetic resonance (EPR) spectrum, of the foodstuff. Interlaboratory studies have been successfully carried out with pistachio nut shells, paprika powder and fresh strawberries. However, it has been shown that chemical bleaching of nuts in shells can lead to comparable signals.