Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 11036 - Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
ČSN ISO 11036 - Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury

ČSN ISO 11036

Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN ISO 11036
Třídící znak:560034
Počet stran:28
Vydáno:01.12.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:511608
Popis

ČSN ISO 11036

Tento dokument specifikuje metodu vytvoření profilu textury potravinářských výrobků (tuhých, polotuhých, tekutých) nebo nepotravinářských výrobků (např. kosmetiky). Tato metoda je pouze jedním z přístupů analýzy senzorického profilu textury a existují i jiné metody. Tato metoda popisuje různé kroky v procesu stanovení úplného popisu texturních vlastností výrobků.