Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Vydáno: 01.02.2024
ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

ČSN ISO 19662

Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN ISO 19662
Třídící znak:570517
Počet stran:20
Vydáno:01.02.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:518821
Popis

ČSN ISO 19662

Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli "Gerberovu" pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko. Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol). Nevztahuje se na "formalínové" mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací.
Email, na který Vám přijde odpověď
Vaše jméno