Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 16140-3 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2021-06
DIN EN ISO 16140-3 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)

DIN EN ISO 16140-3

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor (ISO 16140-3:2021)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
5641 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
5641 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7052 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
7052 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2021-06
Označení:DIN EN ISO 16140-3
Název produktu:Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)
Počet stran:85
Popis

DIN EN ISO 16140-3