Cena s DPH / bez DPH
67.020 Procesy v potravinářském průmyslu
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN ISO 21469:2006
Safety of machinery. Lubricants with incidental product contact. Hygiene requirements
Safety of machinery. Lubricants with incidental product contact. Hygiene requirements
Vydáno: 2006-03-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 15562:1998
Practice for dosimetry in electron and bremsstrahlung irradiation facilities for food processing
Practice for dosimetry in electron and bremsstrahlung irradiation facilities for food processing
Vydáno: 1999-09-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
PD ISO/TS 26030:2019
Social responsibility and sustainable development. Guidance on using ISO 26000:2010 in the food chain
Social responsibility and sustainable development. Guidance on using ISO 26000:2010 in the food chain
Vydáno: 2020-01-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9180 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9180 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS ISO 22004:2014
Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000
Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000
Vydáno: 2014-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8700 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8700 Kč
PD ISO/TS 22002-5:2019
Prerequisite programmes on food safety Transport and storage
Prerequisite programmes on food safety Transport and storage
Vydáno: 2019-10-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
24/30491017 DC
BS ISO 22002-6 Prerequisite programmes on food safety Part 6: Feed and animal food production
BS ISO 22002-6 Prerequisite programmes on food safety Part 6: Feed and animal food production
Vydáno: 2024-04-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
24/30491016 DC
BS ISO 22002-5 Prerequisite programmes on food safety Part 5: Transport and storage
BS ISO 22002-5 Prerequisite programmes on food safety Part 5: Transport and storage
Vydáno: 2024-04-04
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
BS EN 17881:2024
Food authenticity. DNA barcoding of bivalves and products derived from bivalves using a defined mitochondrial 16S rRNA gene segment
Food authenticity. DNA barcoding of bivalves and products derived from bivalves using a defined mitochondrial 16S rRNA gene segment
Vydáno: 2024-07-23
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN 17972:2024
Food authenticity. Food authenticity and fraud. Concepts, terms and definitions
Food authenticity. Food authenticity and fraud. Concepts, terms and definitions
Vydáno: 2024-11-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
PAS 96:2017 - TC
Tracked Changes. Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack
Tracked Changes. Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack
Vydáno: 2020-02-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5220 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5220 Kč