Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9180 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9180 Kč
BS EN ISO 7301:2022+A1:2024
Rice. Specification
Rice. Specification
Vydáno: 2024-08-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS ISO 24557:2024 - TC
Tracked Changes. Pulses. Determination of moisture content. Air-oven method
Tracked Changes. Pulses. Determination of moisture content. Air-oven method
Vydáno: 2024-12-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6660 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6660 Kč
BS ISO 6639-2:2025
Cereals and pulses. Determination of hidden insect infestation Sampling
Cereals and pulses. Determination of hidden insect infestation Sampling
Vydáno: 2025-06-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN ISO 17715:2025 - TC
Tracked Changes. Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement
Tracked Changes. Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement
Vydáno: 2025-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
BS EN 16618:2015
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Vydáno: 2015-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS ISO 7700-1:2008
Food products. Checking the performance of moisture meters in use Moisture meters for cereals
Food products. Checking the performance of moisture meters in use Moisture meters for cereals
Vydáno: 2009-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 20483:2013
Cereals and pulses. Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content. Kjeldahl method
Cereals and pulses. Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content. Kjeldahl method
Vydáno: 2013-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 24333:2009
Cereals and cereal products. Sampling
Cereals and cereal products. Sampling
Vydáno: 2011-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
BS EN ISO 7973:2015
Cereals and milled cereal products. Determination of the viscosity of flour. Method using an amylograph
Cereals and milled cereal products. Determination of the viscosity of flour. Method using an amylograph
Vydáno: 2016-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS 6279-2:2001
Storage of cereals and pulses Practical recommendations
Storage of cereals and pulses Practical recommendations
Vydáno: 2001-08-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč