Cena s DPH / bez DPH
67.120.10 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS 4401-5:1996
Methods of test for meat and meat products Determination of free fat content
Methods of test for meat and meat products Determination of free fat content
Vydáno: 1996-07-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS ISO 4134:2021
Meat and meat products. Determination of L-(+)-glutamic acid content. Reference method
Meat and meat products. Determination of L-(+)-glutamic acid content. Reference method
Vydáno: 2021-07-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS 4401-14:1979
Methods of test for meat and meat products Determination of L-(+)-glutamic acid content (reference method)
Methods of test for meat and meat products Determination of L-(+)-glutamic acid content (reference method)
Vydáno: 1979-10-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS ISO 13722:2017
Microbiology of the food chain. Enumeration of <i>Brochothrix</i> spp. Colony-count technique
Microbiology of the food chain. Enumeration of <i>Brochothrix</i> spp. Colony-count technique
Vydáno: 2017-09-18
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS 4401-1:1998
Methods of test for meat and meat products Determination of total ash
Methods of test for meat and meat products Determination of total ash
Vydáno: 1998-10-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6438 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6438 Kč
BS ISO 937:2023 - TC
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of nitrogen content. Reference method
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of nitrogen content. Reference method
Vydáno: 2023-09-19
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6438 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6438 Kč
25/30481931 DC
BS ISO 19615 Meat and fish products - Determination of total volatile basic nitrogen - Semi-micro nitrogen determination method
BS ISO 19615 Meat and fish products - Determination of total volatile basic nitrogen - Semi-micro nitrogen determination method
Vydáno: 2025-03-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
580 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
580 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS 4401-16:1996
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)
Vydáno: 1996-10-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS 4401-6:1996
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (Volhard method)
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (Volhard method)
Vydáno: 1996-09-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč