Cena s DPH / bez DPH
67.120.10 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS 4401-7:1976
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrate content
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrate content
Vydáno: 1976-07-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3780 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3780 Kč
BS 4401-8:1976
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrite content
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrite content
Vydáno: 1976-07-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3780 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3780 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3780 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3780 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6240 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5880 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5880 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS EN 17251:2020
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Vydáno: 2020-01-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS EN ISO 13720:2010
Meat and meat products. Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Meat and meat products. Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Vydáno: 2010-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS ISO 13493:2021 - TC
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Vydáno: 2021-11-23
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8160 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8160 Kč
BS ISO 13493:2021
Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Vydáno: 2021-09-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6240 Kč