Cena s DPH / bez DPH
67.120.10 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6660 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6660 Kč
25/30481931 DC
BS ISO 19615 Meat and fish products - Determination of total volatile basic nitrogen - Semi-micro nitrogen determination method
BS ISO 19615 Meat and fish products - Determination of total volatile basic nitrogen - Semi-micro nitrogen determination method
Vydáno: 2025-03-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
BS ISO 23722:2021
Meat and meat products. Vocabulary
Meat and meat products. Vocabulary
Vydáno: 2021-10-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS 4401-4:1970
Methods of test for meat and meat products Determination of total fat content
Methods of test for meat and meat products Determination of total fat content
Vydáno: 1970-11-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS 4401-12:1979
Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)
Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)
Vydáno: 1979-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 1442:2023
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Vydáno: 2023-08-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
24/30461465 DC
BS ISO 17645 Dry-cured ham - Specification
BS ISO 17645 Dry-cured ham - Specification
Vydáno: 2024-09-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
24/30461468 DC
BS ISO 17646 Rapid detection of moisture content in fresh meat - Low-field NMR method
BS ISO 17646 Rapid detection of moisture content in fresh meat - Low-field NMR method
Vydáno: 2024-09-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
BS EN 18033:2024
Food authenticity. Quantitation of equine DNA relative to mammalian DNA in raw beef (meat)
Food authenticity. Quantitation of equine DNA relative to mammalian DNA in raw beef (meat)
Vydáno: 2025-01-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 23776:2021
Meat and meat products. Determination of total phosphorous content
Meat and meat products. Determination of total phosphorous content
Vydáno: 2021-08-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč