Cena s DPH / bez DPH
67.120.10 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS 4401-12:1979
Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)
Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)
Vydáno: 1979-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS 4401-4:1970
Methods of test for meat and meat products Determination of total fat content
Methods of test for meat and meat products Determination of total fat content
Vydáno: 1970-11-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS ISO 23722:2021
Meat and meat products. Vocabulary
Meat and meat products. Vocabulary
Vydáno: 2021-10-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS ISO 17645:2025
Dry-cured ham. Specification
Dry-cured ham. Specification
Vydáno: 2025-06-23
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS EN 18033:2024
Food authenticity. Quantitation of equine DNA relative to mammalian DNA in raw beef (meat)
Food authenticity. Quantitation of equine DNA relative to mammalian DNA in raw beef (meat)
Vydáno: 2025-01-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS ISO 17646:2025
Rapid detection of moisture content in fresh meat. Low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) method
Rapid detection of moisture content in fresh meat. Low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) method
Vydáno: 2025-05-14
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS ISO 1442:2023
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Vydáno: 2023-08-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS ISO 13496:2021
Meat and meat products. Detection and determination of colouring agents
Meat and meat products. Detection and determination of colouring agents
Vydáno: 2021-08-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8874 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8874 Kč
BS 4401-18:1998
Methods of test for meat and meat products Determination of starch and glucose contents (enzymatic method)
Methods of test for meat and meat products Determination of starch and glucose contents (enzymatic method)
Vydáno: 1998-11-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS EN 17251:2020
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Vydáno: 2020-01-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč