Cena s DPH / bez DPH
67.200.10 Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN ISO 6320:2017 - TC
Tracked Changes. Animal and vegetable fats and oils. Determination of refractive index
Tracked Changes. Animal and vegetable fats and oils. Determination of refractive index
Vydáno: 2020-02-27
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5640 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5640 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
BS EN 14109:2003
Fat and oil derivatives. Fatty acid methyl esters (FAME). Determination of potassium content by atomic absorption spectrometry
Fat and oil derivatives. Fatty acid methyl esters (FAME). Determination of potassium content by atomic absorption spectrometry
Vydáno: 2003-05-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS ISO 11053:2009
Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Vydáno: 2009-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS 684-0.1:1995
Methods of analysis of fats and fatty oils. General introduction General procedures and list of determinations in BS 684
Methods of analysis of fats and fatty oils. General introduction General procedures and list of determinations in BS 684
Vydáno: 1996-02-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 17780:2015
Animal and vegetable fats and oils. Determination of aliphatic hydrocarbons in vegetable oils
Animal and vegetable fats and oils. Determination of aliphatic hydrocarbons in vegetable oils
Vydáno: 2015-08-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
BS EN 16924:2017
Foodstuffs. Determination of zearalenone in edible vegetable oils by LC-FLD or LC-MS/MS
Foodstuffs. Determination of zearalenone in edible vegetable oils by LC-FLD or LC-MS/MS
Vydáno: 2017-06-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
BS EN ISO 3596:2001
Animal and vegetable fats and oils. Determination of unsaponifiable matter. Method using diethyl ether extraction
Animal and vegetable fats and oils. Determination of unsaponifiable matter. Method using diethyl ether extraction
Vydáno: 2002-01-23
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 6886:2016
Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Vydáno: 2016-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč