Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS 4585-7:1989
Methods of test for spices and condiments Determination of Scoville index of chillies
Methods of test for spices and condiments Determination of Scoville index of chillies
Vydáno: 1989-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3752 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3752 Kč
BS EN ISO 11132:2021
Sensory analysis. Methodology. Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
Sensory analysis. Methodology. Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
Vydáno: 2021-09-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6160 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6160 Kč
BS ISO 8588:2017
Sensory analysis. Methodology. "A". "not A" test
Sensory analysis. Methodology. "A". "not A" test
Vydáno: 2017-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
BS EN ISO 10399:2018
Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Vydáno: 2018-03-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6160 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6160 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
8624 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8624 Kč
BS EN ISO 4120:2021
Sensory analysis. Methodology. Triangle test
Sensory analysis. Methodology. Triangle test
Vydáno: 2021-03-23
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6160 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6160 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
8120 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8120 Kč
BS EN ISO 8589:2010+A1:2014
Sensory analysis. General guidance for the design of test rooms
Sensory analysis. General guidance for the design of test rooms
Vydáno: 2014-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6160 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6160 Kč
BS EN ISO 13299:2016 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Vydáno: 2020-02-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
12040 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
12040 Kč
BS ISO 16820:2019
Sensory analysis. Methodology. Sequential analysis
Sensory analysis. Methodology. Sequential analysis
Vydáno: 2019-10-09
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3752 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3752 Kč
BS ISO 16657:2023
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3752 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3752 Kč