Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
19/30383550 DC
BS ISO 20784. Guidance on substantiation for sensory and consumer claims
BS ISO 20784. Guidance on substantiation for sensory and consumer claims
Vydáno: 2019-11-18
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
BS 4585-7:1989
Methods of test for spices and condiments Determination of Scoville index of chillies
Methods of test for spices and condiments Determination of Scoville index of chillies
Vydáno: 1989-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS 8636:2023
Whisky. Use of analytical parameters and methods of analysis. Specification
Whisky. Use of analytical parameters and methods of analysis. Specification
Vydáno: 2023-09-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS EN ISO 10399:2018 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Vydáno: 2020-02-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8432 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8432 Kč
BS EN ISO 10399:2018
Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Vydáno: 2018-03-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8432 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8432 Kč
BS EN ISO 11132:2021
Sensory analysis. Methodology. Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
Sensory analysis. Methodology. Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
Vydáno: 2021-09-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS EN ISO 11136:2017+A1:2020
Sensory analysis. Methodology. General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area
Sensory analysis. Methodology. General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area
Vydáno: 2020-10-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
BS EN ISO 13299:2016 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Vydáno: 2020-02-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
11718 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
11718 Kč
BS EN ISO 13299:2016
Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Vydáno: 2016-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč