Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7320 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7320 Kč
BS ISO 13302:2003
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Vydáno: 2003-08-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7320 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7320 Kč
BS ISO 16657:2023 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4920 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4920 Kč
BS ISO 16657:2023
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3780 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3780 Kč
BS ISO 16779:2015
Sensory analysis. Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs
Sensory analysis. Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs
Vydáno: 2015-08-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS ISO 16820:2019
Sensory analysis. Methodology. Sequential analysis
Sensory analysis. Methodology. Sequential analysis
Vydáno: 2019-10-09
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS ISO 20613:2019
Sensory analysis. General guidance for the application of sensory analysis in quality control
Sensory analysis. General guidance for the application of sensory analysis in quality control
Vydáno: 2019-03-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS ISO 20784:2021
Sensory analysis. Guidance on substantiation for sensory and consumer product claims
Sensory analysis. Guidance on substantiation for sensory and consumer product claims
Vydáno: 2021-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6240 Kč
BS ISO 22308-1:2021
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Vydáno: 2021-03-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3780 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3780 Kč
BS ISO 22935-2:2023 - TC
Tracked Changes. Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Tracked Changes. Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Vydáno: 2023-06-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9540 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9540 Kč
BS ISO 22935-2:2023
Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Vydáno: 2023-04-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7320 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7320 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5880 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5880 Kč