Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS ISO 22308-1:2021
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Vydáno: 2021-03-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS ISO 4121:2003
Sensory analysis. Guidelines for the use of quantitative response scales
Sensory analysis. Guidelines for the use of quantitative response scales
Vydáno: 2003-11-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
BS ISO 11036:2020
Sensory analysis. Methodology. Texture profile
Sensory analysis. Methodology. Texture profile
Vydáno: 2020-06-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS ISO 22935-2:2023
Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Vydáno: 2023-04-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN ISO 5492:2009+A1:2017
Sensory analysis. Vocabulary
Sensory analysis. Vocabulary
Vydáno: 2017-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9900 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9900 Kč
BS ISO 11037:2011
Sensory analysis. Guidelines for sensory assessment of the colour of products
Sensory analysis. Guidelines for sensory assessment of the colour of products
Vydáno: 2011-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS ISO 3972:2011
Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste
Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste
Vydáno: 2013-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 13300-1:2006
Sensory analysis. General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory Staff responsibilities
Sensory analysis. General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory Staff responsibilities
Vydáno: 2006-12-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS ISO 5496:2006+A1:2018
Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Vydáno: 2018-05-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč