Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN ISO 8586:2023 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Selection and training of sensory assessors
Tracked Changes. Sensory analysis. Selection and training of sensory assessors
Vydáno: 2023-05-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
11774 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
11774 Kč
BS ISO 16657:2023 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5452 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5452 Kč
BS ISO 29842:2024 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Vydáno: 2024-07-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8932 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8932 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7482 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7482 Kč
BS ISO 6658:2017
Sensory analysis. Methodology. General guidance
Sensory analysis. Methodology. General guidance
Vydáno: 2017-08-18
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7482 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7482 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS EN ISO 11136:2017+A1:2020
Sensory analysis. Methodology. General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area
Sensory analysis. Methodology. General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area
Vydáno: 2020-10-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8874 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8874 Kč
BS ISO 11056:2021 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Magnitude estimation method
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Magnitude estimation method
Vydáno: 2021-10-07
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10498 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10498 Kč
BS ISO 22308-1:2021
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Vydáno: 2021-03-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS ISO 11036:2020
Sensory analysis. Methodology. Texture profile
Sensory analysis. Methodology. Texture profile
Vydáno: 2020-06-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS ISO 4121:2003
Sensory analysis. Guidelines for the use of quantitative response scales
Sensory analysis. Guidelines for the use of quantitative response scales
Vydáno: 2003-11-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč