Sponzorovaný odkaz

5801 Metody zkoušení

Seřadit podle: 
Počet: 
ČSN ISO 8455+Amd. 1 - Zelená káva - Směrnice pro skladování a přepravu 
Katalogové číslo:  99306
ČSN ISO 8455+Amd. 1 - Zelená káva - Směrnice pro skladování a přepravu
ČSN ISO 8455+Amd. 1ČSN ISO 8455+Amd. 1 Tato mezinárodní norma poskytuje vodítka pro podmínky, jejichž cílem je minimalizovat zamoření, kontaminaci a zhoršení kvality zelené kávy (také známo jako su
Cena:  232,- Kč
ČSN 58 0110 - Metody zkoušení koření 
Katalogové číslo:  04599
ČSN 58 0110 - Metody zkoušení koření
ČSN 58 0110
Cena:  358,- Kč
ČSN 58 0112 - Metody zkoušení čaje 
Katalogové číslo:  04601
ČSN 58 0112 - Metody zkoušení čaje
ČSN 58 0112
Cena:  347,- Kč
ČSN 58 0170-3 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie hmotnosti obsahu spotrebiteľského balenia 
Katalogové číslo:  29578
ČSN 58 0170-3 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie hmotnosti obsahu spotrebiteľského balenia
ČSN 58 0170-3ČSN 58 0170-3 Část 3 normy určuje zkušební metodu pro stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná jednolistov
Cena:  34,- Kč
ČSN ISO 11027 - Pepř a oleoresiny pepře. Stanovení obsahu piperinu. Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie 
Katalogové číslo:  20481
ČSN ISO 11027 - Pepř a oleoresiny pepře. Stanovení obsahu piperinu. Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
ČSN ISO 11027ČSN ISO 11027 Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení celkového obsahu piperinu v pepři černém (Piper nigrum Linnaeus), celém nebo mletém, a v jeho extraktech (oleoresine
Cena:  95,- Kč
ČSN ISO 1208 - Koření. Stanovení nečistot 
Katalogové číslo:  16065
ČSN ISO 1208 - Koření. Stanovení nečistot
ČSN ISO 1208
Cena:  95,- Kč
ČSN ISO 1108 - Koření. Stanovení netěkavého étherového extraktu 
Katalogové číslo:  17748
ČSN ISO 1108 - Koření. Stanovení netěkavého étherového extraktu
ČSN ISO 1108ČSN ISO 1108 Norma obsahuje ISO 1108:1980. Metodu lze použít pro většinu koření. Vzhledem k velkému počtu a rozmanitosti těchto produktů může být ve zvláštních případech zapotřebí tu
Cena:  73,- Kč
ČSN ISO 5564 - Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda 
Katalogové číslo:  17730
ČSN ISO 5564 - Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
ČSN ISO 5564ČSN ISO 5564 Norma obsahuje ISO 5564:1982. Metoda popsaná v této normě je založena na mnoha mezinárodních zkouškách, prováděných ve spolupráci po dlouhou dobu. Metoda vyhledává optim
Cena:  95,- Kč
ČSN ISO 3588 - Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda) 
Katalogové číslo:  17750
ČSN ISO 3588 - Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
ČSN ISO 3588ČSN ISO 3588 Norma obsahuje ISO 3588:1977. Norma specifikuje referenční metodu pro stanovení stupně jemnosti mletí koření ručním proséváním, umožňující klasifikaci velikostí částic v
Cena:  73,- Kč
ČSN 58 0116 - Káva zelená. Pravidla přejímky a metody odběru vzorků 
Katalogové číslo:  29575
ČSN 58 0116 - Káva zelená. Pravidla přejímky a metody odběru vzorků
ČSN 58 0116
Cena:  95,- Kč
ČSN 58 0170-4 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny 
Katalogové číslo:  29579
ČSN 58 0170-4 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
ČSN 58 0170-4ČSN 58 0170-4 Část 4 normy určuje zkušební metodu pro stanovení sušiny v základních a ochucených majonézách, majonézových omáčkách, krémech a pomazánkách. Všeobecná ustanovení jsou
Cena:  73,- Kč
ČSN EN 16620 - Analýza potravin - Stanovení furanu v kávě a v kávových produktech metodou plynové chromatografie s hmotnostním detektorem a s headspace technikou dávkování vzorků (HS GC-MS) 
Katalogové číslo:  98367
ČSN EN 16620 - Analýza potravin - Stanovení furanu v kávě a v kávových produktech metodou plynové chromatografie s hmotnostním detektorem a s headspace technikou dávkování vzorků (HS GC-MS)
ČSN EN 16620ČSN EN 16620 This European Standard specifies a method for the determination of furan in coffee and coffee products with headspace-gas chromatography-mass spectrometry (HS-GC-MS), see
Cena:  232,- Kč
ČSN ISO 930 - Koření a kořenící látky - Stanovení popela nerozpustného v kyselině 
Katalogové číslo:  99103
ČSN ISO 930 - Koření a kořenící látky - Stanovení popela nerozpustného v kyselině
ČSN ISO 930ČSN ISO 930 Tato mezinárodní norma je použitelná pro většinu koření a kořenících látek. S ohledem na počet a druh produktů může být nezbytné v konkrétních případech modifikovat metodu, n
Cena:  95,- Kč
ČSN EN ISO 3657 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení čísla zmýdelnění 
Katalogové číslo:  97502
ČSN EN ISO 3657 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení čísla zmýdelnění
ČSN EN ISO 3657ČSN EN ISO 3657 Zkušební vzorek se zmýdelňuje pomocí varu pod zpětným chladičem s přebytkem ethanolického hydroxidu draselného, následnou titrací přebytku hydroxidu draselného pomocí
Cena:  232,- Kč
ČSN 58 0112 ZMĚNA 3 - Metody zkoušení čaje 
Katalogové číslo:  20256
ČSN 58 0112 ZMĚNA 3 - Metody zkoušení čaje
ČSN 58 0112 ZMĚNA 3
Cena:  34,- Kč
ČSN 58 0120 - Metody zkoušení hotových jídel a polotovarů jídel 
Katalogové číslo:  04603
ČSN 58 0120 - Metody zkoušení hotových jídel a polotovarů jídel
ČSN 58 0120ČSN 58 0120 Norma stanoví postup pro odběr vzorků, smyslové, fyzikální a fyzikálně chemické zkoušení hotových jídel (studených i teplých) a polotovarů jídel pro společné stravování. V
Cena:  232,- Kč
ČSN 58 0170-5 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku 
Katalogové číslo:  29580
ČSN 58 0170-5 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku
ČSN 58 0170-5ČSN 58 0170-5 Část 5 normy určuje zkušební metodu pro stanovení tuku. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná jednolistová část 5 této normy není dělena na k
Cena:  34,- Kč
ČSN ISO 928 - Koření a kořenící látky - Stanovení celkového popela 
Katalogové číslo:  99104
ČSN ISO 928 - Koření a kořenící látky - Stanovení celkového popela
ČSN ISO 928ČSN ISO 928 Tato mezinárodní norma je použitelná pro většinu koření a kořenících látek. S ohledem na počet a druh produktů může být v konkrétních případech nezbytné modifikovat metodu, n
Cena:  171,- Kč
ČSN EN ISO 7540 - Mletá paprika (Capsicum annuum L.) - Specifikace 
Katalogové číslo:  85981
ČSN EN ISO 7540 - Mletá paprika (Capsicum annuum L.) - Specifikace
ČSN EN ISO 7540
Cena:  347,- Kč
ČSN ISO 939 - Koření. Stanovení obsahu vlhkosti - metoda destilační 
Katalogové číslo:  17265
ČSN ISO 939 - Koření. Stanovení obsahu vlhkosti - metoda destilační
ČSN ISO 939ČSN ISO 939 Tato norma specifikuje metodu destilace pro stanovení obsahu vlhkosti v koření.
Cena:  95,- Kč
ČSN ISO 7542 - Paprika mletá (v prášku) (Capsicum annuum L.). Mikroskopické zkoušení 
Katalogové číslo:  17661
ČSN ISO 7542 - Paprika mletá (v prášku) (Capsicum annuum L.). Mikroskopické zkoušení
ČSN ISO 7542ČSN ISO 7542 Norma obsahuje ISO 7542:1984. Norma popisuje morfologickou a anatomickou strukturu papriky (Capsicum annuum L.) a specifikuje metodu pro mikroskopické zkoušení mleté (pr
Cena:  171,- Kč
ČSN ISO 5566 - Kurkuma. Stanovení barevné mohutnosti. Spektrofotometrická metoda 
Katalogové číslo:  17754
ČSN ISO 5566 - Kurkuma. Stanovení barevné mohutnosti. Spektrofotometrická metoda
ČSN ISO 5566ČSN ISO 5566 Norma obsahuje ISO 5566:1982. Norma specifikuje spektrofotometrickou metodu pro stanovení barevné mohutnosti kurkumy. Postup při provádění normalizované zkoušky je podro
Cena:  73,- Kč
ČSN EN ISO 948 - Koření a kořenící látky - Odběr vzorků 
Katalogové číslo:  84767
ČSN EN ISO 948 - Koření a kořenící látky - Odběr vzorků
ČSN EN ISO 948ČSN EN ISO 948 Tato norma specifikuje metodiku pro odběr vzorků koření a kořenících látek, podmínky odběru vzorků, pomůcky, přípravu vzorků, balení a označování.
Cena:  95,- Kč
ČSN 58 0170-1 - Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia 
Katalogové číslo:  29577
ČSN 58 0170-1 - Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia
ČSN 58 0170-1ČSN 58 0170-1 Část 1 normy platí pro zkoušení základních a ochucených majonéz, majonézových omáček, krémů a pomazánek. V části 1 této normy jsou obsažena všeobecná ustanovení, platn
Cena:  95,- Kč
ČSN 58 0170-6 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie titrovateľných kyselín 
Katalogové číslo:  29581
ČSN 58 0170-6 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie titrovateľných kyselín
ČSN 58 0170-6ČSN 58 0170-6 Část 6 normy určuje zkušební metody pro stanovení titrovatelných kyselin alkalimetrickou titrací na fenolftalein a potenciometrickou titrací. Všeobecná ustanovení jsou
Cena:  73,- Kč
ČSN 58 0113 ZMĚNA 3 - Metody zkoušení kávy 
Katalogové číslo:  26513
ČSN 58 0113 ZMĚNA 3 - Metody zkoušení kávy
ČSN 58 0113 ZMĚNA 3
Cena:  34,- Kč
ČSN EN ISO 6571 - Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou) 
Katalogové číslo:  84301
ČSN EN ISO 6571 - Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou)
ČSN EN ISO 6571ČSN EN ISO 6571 Tato norma specifikuje metodiku pro stanovení těkavých olejů v koření, kořenících látkách a v bylinách. Metoda spočívá v destilaci silic ze vzorku vodní parou. Vydest
Cena:  232,- Kč
01 OBECNÁ TŘÍDA02 STROJNÍ SOUČÁSTI03 STROJNÍ SOUČÁSTI - KOROZE A OCHRANA MATERIÁLU04 SLÉVÁRENSTVÍ05 SVAŘOVÁNÍ, PÁJENÍ, ŘEZÁNÍ KOVŮ A PLASTŮ06 TOPENÍ, PRŮMYSLOVÉ PECE, VAŘIDLA A TOPIDLA07 KOTLE08 TURBÍNY09 SPALOVACÍ MOTORY PÍSTOVÉ10 KOMPRESORY, VAKUOVÁ TECHNIKA A PNEUMATICKÁ ZAŘÍZENÍ11 ČERPADLA, HYDRAULICKÁ ZAŘÍZENÍ12 VZDUCHOTECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ13 ARMATURY A POTRUBÍ14 CHLADICÍ TECHNIKA15 VÝROBKY Z PLECHU A DRÁTU16 VÝROBKY Z PLECHU A DRÁTU17 JEMNÁ MECHANIKA18 PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE19 OPTICKÉ PŘÍSTROJE, ZAŘÍZENÍ PRO KINEMATOGRAFII A REPROGRAFII20 OBRÁBĚCÍ STROJE NA KOVY21 TVÁŘECÍ STROJE22 NÁSTROJE23 NÁŘADÍ24 UPÍNACÍ NÁŘADÍ25 MĚŘICÍ A KONTROLNÍ NÁŘADÍ A PŘÍSTROJE26 ZAŘÍZENÍ DOPRAVNÍ A PRO MANIPULACI S MATERIÁLEM27 ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ, STROJE PRO POVRCHOVOU TĚŽBU, STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO ZEMNÍ, STAVEBNÍ A SILNIČNÍ PRÁCE28 KOLEJOVÁ VOZIDLA29 KOLEJOVÁ VOZIDLA30 SILNIČNÍ VOZIDLA31 LETECTVÍ A KOSMONAUTIKA32 LODĚ A PLOVOUCÍ ZAŘÍZENÍ33 ELEKTROTECHNIKA - ELEKTROTECHNICKÉ PŘEDPISY34 ELEKTROTECHNIKA35 ELEKTROTECHNIKA36 ELEKTROTECHNIKA37 ELEKTROTECHNIKA - ENERGETIKA38 ENERGETIKA - POŽÁRNÍ BEZPEČNOST39 ZBRANĚ PRO CIVILNÍ POTŘEBU40 JADERNÁ TECHNIKA41 HUTNICTVÍ - MATERIÁLOVÉ LISTY OCELÍ42 HUTNICTVÍ43 HUTNICTVÍ - STROJNÍ ZAŘÍZENÍ44 HORNICTVÍ45 HLUBINNÉ VRTÁNÍ A TĚŽBA NAFTY46 ZEMĚDĚLSTVÍ47 ZEMĚDĚLSKÉ A LESNICKÉ STROJE48 LESNICTVÍ49 PRŮMYSL DŘEVOZPRACUJÍCÍ50 PRŮMYSL PAPÍRENSKÝ51 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU52 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU53 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU56 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU57 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU58 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU62 PRŮMYSL GUMÁRENSKÝ, PRYŽ63 PRŮMYSL GUMÁRENSKÝ, PRYŽOVÉ VÝROBKY64 PLASTY65 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU66 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU67 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU68 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU69 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ CHEMICKÉHO PRŮMYSLU70 VÝROBKY ZE SKLA A TAVENÝCH HORNIN71 SKLO A TAVENÉ HORNINY - MATERIÁLOVÉ LISTY A VÝROBNÍ ZAŘÍZENÍ72 STAVEBNÍ SUROVINY, MATERIÁLY A VÝROBKY73 NAVRHOVÁNÍ A PROVÁDĚNÍ STAVEB74 ČÁSTI STAVEB75 VODNÍ HOSPODÁŘSTVÍ76 SLUŽBY77 OBALY A OBALOVÁ TECHNIKA79 PRŮMYSL KOŽEDĚLNÝ80 TEXTILNÍ SUROVINY A VÝROBKY81 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ TEXTILNÍHO PRŮMYSLU82 STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHU83 OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, PRACOVNÍ A OSOBNÍ OCHRANA, BEZPEČNOST STROJNÍCH ZAŘÍZENÍ A ERGONOMIE84 ZDRAVOTNICTVÍ85 ZDRAVOTNICTVÍ86 ZDRAVOTNICTVÍ87 TELEKOMUNIKACE88 PRŮMYSL POLYGRAFICKÝ89 HUDEBNÍ NÁSTROJE90 KANCELÁŘSKÉ, ŠKOLNÍ A KRESLICÍ POTŘEBY91 VNITŘNÍ ZAŘÍZENÍ93 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ94 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ95 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ96 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ97 VÝMĚNA DAT98 ZDRAVOTNICKÁ INFORMATIKA99 METROLOGIE

Registraci pro zasílání novinek provedete zde.
Jméno:
Heslo:
Copyright © 2000-2008 Technické normy.cz
Mapa webu: sitemap
design by  Vortex Vision 
Zpracování dat
Schovat