Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
47 results
První stranaPředchozí strana1234BS ISO 16657:2023 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5640 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5640 Kč
BS ISO 29842:2024 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Vydáno: 2024-07-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
BS ISO 11037:2011
Sensory analysis. Guidelines for sensory assessment of the colour of products
Sensory analysis. Guidelines for sensory assessment of the colour of products
Vydáno: 2011-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS ISO 13300-1:2006
Sensory analysis. General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory Staff responsibilities
Sensory analysis. General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory Staff responsibilities
Vydáno: 2006-12-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 5496:2006+A1:2018
Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Sensory analysis. Methodology. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Vydáno: 2018-05-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN ISO 5492:2009+A1:2017
Sensory analysis. Vocabulary
Sensory analysis. Vocabulary
Vydáno: 2017-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9900 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9900 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS ISO 3972:2011
Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste
Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste
Vydáno: 2013-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 22935-2:2023 - TC
Tracked Changes. Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Tracked Changes. Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Vydáno: 2023-06-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10860 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10860 Kč
BS ISO 22935-3:2023
Milk and milk products. Sensory analysis Method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
Milk and milk products. Sensory analysis Method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
Vydáno: 2023-04-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS 8636:2023
Whisky. Use of analytical parameters and methods of analysis. Specification
Whisky. Use of analytical parameters and methods of analysis. Specification
Vydáno: 2023-09-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
47 Výsledky
První stranaPředchozí strana1234