Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0000 Změna a
Základní potravinářské názvosloví
Základní potravinářské názvosloví
Vydáno: 01.05.1979
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0097
Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti
Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN 14185-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 8589 Změna A1
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.02.2015
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN EN ISO 16140-5
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 17644
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 1788
Potraviny - Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály
Potraviny - Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály
Vydáno: 01.08.2002
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 11035
Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
Vydáno: 01.12.2002
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
0 Kč
ČSN EN 1376 +AC
Potraviny - Stanovení sacharinu ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Potraviny - Stanovení sacharinu ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Vydáno: 01.11.1997
Česky Tisk
Skladem
155 Kč