Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 8587
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Vydáno: 01.10.2008
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12823-1
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Vydáno: 01.12.2014
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 11133
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2014
Česky Tisk
Skladem
850 Kč
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14132
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 16943
Potraviny - Stanovení vápníku, mědi, železa, hořčíku, manganu, fosforu, draslíku, sodíku, síry a zinku metodou ICP-OES
Potraviny - Stanovení vápníku, mědi, železa, hořčíku, manganu, fosforu, draslíku, sodíku, síry a zinku metodou ICP-OES
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN P CEN/TS 17743
Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1787
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.10.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč