Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 1376 +AC
Potraviny - Stanovení sacharinu ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Potraviny - Stanovení sacharinu ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Vydáno: 01.11.1997
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 1378 +AC
Potraviny - Stanovení aspartamu ve stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení aspartamu ve stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.1997
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1379 +AC
Potraviny - Stanovení cyklamátu a sacharinu v tekutých stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu a sacharinu v tekutých stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.1997
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14185-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 1785
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza 2-alkylcyklobutanonů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza 2-alkylcyklobutanonů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
Vydáno: 01.09.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14352
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.12.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
ČSN P CEN/TS 17083
Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS)
Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč