Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 12393-1
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 1: Obecně
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 1: Obecně
Vydáno: 01.05.2014
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12822
Potraviny - Stanovení vitaminu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Měření alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferolu
Potraviny - Stanovení vitaminu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Měření alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferolu
Vydáno: 01.01.2015
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12821
Potraviny - Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení cholekalciferolu (D3) nebo ergokalciferolu (D2)
Potraviny - Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení cholekalciferolu (D3) nebo ergokalciferolu (D2)
Vydáno: 01.12.2012
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 3972 Oprava 1
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Vydáno: 01.08.2013
Česky Tisk
Skladem
0 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
211 Kč
ČSN EN 14133
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 8589
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.09.2008
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
308 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč