Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0090
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Vydáno: 01.10.1987
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 22174
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů - Obecné požadavky a definice
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů - Obecné požadavky a definice
Vydáno: 01.02.2025
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 17641
Potraviny - Multimetoda pro stanovení aflatoxinů, deoxynivalenolu, fumonisinů, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu pomocí LC-MS/MS
Potraviny - Multimetoda pro stanovení aflatoxinů, deoxynivalenolu, fumonisinů, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu pomocí LC-MS/MS
Vydáno: 01.02.2023
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 12396-3
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Vydáno: 01.12.2001
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 8589
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.09.2008
Česky Tisk
Skladem
211 Kč