Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13804
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Vydáno: 01.08.2013
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12014-2
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Vydáno: 01.08.2018
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1784
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Vydáno: 01.09.2004
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
211 Kč
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 5496 Změna Amd.1
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.11.2018
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 5495 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Vydáno: 01.09.2016
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 5492
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
495 Kč
805 Kč
ČSN EN 12823-2
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Vydáno: 01.10.2002
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13708
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 23418
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč