Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 16140-5
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 12014-2
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Vydáno: 01.08.2018
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 17644
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 1786
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Vydáno: 01.04.1998
Anglicky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12014-5
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Vydáno: 01.08.1998
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
155 Kč
ČSN EN 12393-2
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Vydáno: 01.05.2014
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 11133 Změna A1
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.10.2018
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 11133 Změna A2
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2020
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 16852
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN ISO 13299
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Vydáno: 01.02.2018
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč