Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 15607
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 16618
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Vydáno: 01.12.2015
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
616 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN P ISO/TS 11059
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 15505
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.09.2008
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 8870
Mléko a výrobky na bázi mléka - Průkaz termonukleázy produkované koagulázopozitivními stafylokoky
Mléko a výrobky na bázi mléka - Průkaz termonukleázy produkované koagulázopozitivními stafylokoky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 15634-1
Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Vydáno: 01.04.2020
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč