Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN EN 15086
Potraviny - Stanovení isomaltu, laktitolu, maltitolu, mannitolu, sorbitolu a xylitolu v potravinách
Potraviny - Stanovení isomaltu, laktitolu, maltitolu, mannitolu, sorbitolu a xylitolu v potravinách
Vydáno: 01.08.2006
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 15055
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS/MS
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS/MS
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 18593
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Vydáno: 01.05.2019
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 15842
Potraviny - Detekce potravinových alergenů - Obecné zásady a validace metod
Potraviny - Detekce potravinových alergenů - Obecné zásady a validace metod
Vydáno: 01.04.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 19036
Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Vydáno: 01.05.2020
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 17254
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Vydáno: 01.05.2020
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 22117
Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Vydáno: 01.11.2019
Česky Tisk
Skladem
405 Kč