Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 11136 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.03.2021
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 15765
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.06.2010
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 13300-2
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Vydáno: 01.11.2011
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN 56 0607
Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Vydáno: 01.02.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0616
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327)
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN EN 14663
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Vydáno: 01.07.2006
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 29842
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Vydáno: 01.02.2012
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
381 Kč
ČSN ISO 18787
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Vydáno: 01.04.2022
Česky Tisk
Skladem
155 Kč