Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 20836
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů
Vydáno: 01.06.2022
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 16820
Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza
Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza
Vydáno: 01.01.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN 15054
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 15111
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení jódu metodou ICP-MS (hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem)
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení jódu metodou ICP-MS (hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem)
Vydáno: 01.10.2007
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 11136
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč