Cena s DPH / bez DPH
5705 Mléko
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 11868
Tepelně ošetřené mléko - Stanovení obsahu laktulózy - Metoda s použitím vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Tepelně ošetřené mléko - Stanovení obsahu laktulózy - Metoda s použitím vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.10.2008
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 22160
Mléko a mléčné nápoje na bázi mléka - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Enzymová chemiluminiscenční metoda (EPAS)
Mléko a mléčné nápoje na bázi mléka - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Enzymová chemiluminiscenční metoda (EPAS)
Vydáno: 01.10.2007
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN ISO 12081
Mléko - Stanovení obsahu vápníku - Titrační metoda
Mléko - Stanovení obsahu vápníku - Titrační metoda
Vydáno: 01.12.2012
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 1737
Neslazené zahuštěné mléko a slazené zahuštěné mléko - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Neslazené zahuštěné mléko a slazené zahuštěné mléko - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 11870
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod
Vydáno: 01.10.2010
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 57 0539
Automatické stanovení bakterií v syrovém mléce přímým počítáním bakteriálních buněk
Automatické stanovení bakterií v syrovém mléce přímým počítáním bakteriálních buněk
Vydáno: 01.01.1999
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 57 0530
Metody zkoušení mléka a tekutých mléčných výrobků
Metody zkoušení mléka a tekutých mléčných výrobků
Vydáno: 01.03.1974
Česky Tisk
Skladem
850 Kč
ČSN EN ISO 11816-2
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Vydáno: 01.10.2024
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 11816-1
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 1: Fluorimetrická metoda pro mléko a mléčné nápoje na bázi mléka
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 1: Fluorimetrická metoda pro mléko a mléčné nápoje na bázi mléka
Vydáno: 01.10.2024
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 3728
Mražené krémy a mléčné zmrzliny - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Mražené krémy a mléčné zmrzliny - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Vydáno: 01.12.2006
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 14673-2
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů - Část 2: Metoda s užitím segmentové průtokové analýzy (Rutinní metoda)
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů - Část 2: Metoda s užitím segmentové průtokové analýzy (Rutinní metoda)
Vydáno: 01.01.2005
Česky Tisk
Skladem
211 Kč