Cena s DPH / bez DPH
5760 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 1841-1
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda
Vydáno: 01.05.1999
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 57 6021
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Vydáno: 01.08.1999
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 7158
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů - Metoda iontové chromatografie
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů - Metoda iontové chromatografie
Vydáno: 01.10.2024
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 5553
Maso a masné výrobky - Detekce kondenzovaných fosforečnanů
Maso a masné výrobky - Detekce kondenzovaných fosforečnanů
Vydáno: 01.10.2024
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN ISO 1841-2
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 2: Potenciometrická metoda
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 2: Potenciometrická metoda
Vydáno: 01.05.1999
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 1444
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
Vydáno: 01.12.1997
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 57 6010
Maso a masné výrobky. Termíny a definice
Maso a masné výrobky. Termíny a definice
Vydáno: 01.07.1986
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 57 6011
Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky
Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky
Vydáno: 01.06.2007
Česky Tisk
Skladem
155 Kč