ČSN EN 14957+A1ČSN EN 14957+A1 Tato evropská norma platí pro víceprostorové stroje na mytí nádobí, kde nádobí prochází přes motorem poháněný pásový (unašečový typ) nebo policový dopravník. V příp
ČSN EN 12851+A1ČSN EN 12851+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu následujících příslušenství strojů hromadného stravování určených k připoje
ČSN EN 1678+A1ČSN EN 1678+A1 Tato evropská norma stanoví bezpečnostní a hygienické požadavky na provedení a výrobu strojů na krájení zeleniny, které jsou mobilní a mají maximální jmenovitý výkon
ČSN EN 14958+A1ČSN EN 14958+A1 Tato evropská norma se zabývá významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi týkajícími se následujících strojů na mletí a výrobu mouky a krupice, definov
ČSN EN 12043ČSN EN 12043 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na návrh a výrobu přerušovačů kynutí s pohybujícími se kapsovými unášeči, jak je popsáno v kapitole 3 a
ČSN EN 12041ČSN EN 12041 Tato evropská norma platí pro návrh a výrobu vyvalovacích strojů těch typů, které jsou popsány v 3.2.1 až 3.2.4 a znázorněny na obrázku 1 až obrázku 3. Tyto vyvalovací
ČSN EN 453ČSN EN 453 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na návrh a výrobu hnětačů těsta s otáčejícími se dížemi, jejichž objem je větší než nebo roven 5 l1) a menší
ČSN EN 12042ČSN EN 12042 This European Standard applies to the design and manufacture of standalone automatic dough dividers, having a feed hopper, an outlet and a dividing system (see 3.2). T
ČSN EN 12505+A1ČSN EN 12505+A1 Tato norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci, výrobu, používání, údržbu a čištění odstředivek. Obvyklé provozní metody jsou popsány v této n
ČSN EN 13389+A1ČSN EN 13389+A1 Tato evropská norma stanovuje požadavky na konstrukci, přepravu, instalaci, provoz a údržbu mixérů určených pro kusovou výrobu, typu s pevnou nebo sklápěcí mísou s vo
ČSN EN 12854+A1ČSN EN 12854+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu ramenových mixérů. Ramenové mixéry se používají v průmyslu stravování pro pří
ČSN EN 12267+A1ČSN EN 12267+A1 Tato evropská norma stanovuje požadavky na konstrukci a výrobu kotoučových pil. Stroje, kterých se tato evropská norma týká, se používají pro řezání kostí a masa. T
ČSN EN 12853+A1ČSN EN 12853+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu ručních mixérů a šlehačů používaných v restauračních a podnikových velkokuchy
ČSN EN 13885+A1ČSN EN 13885+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky ke snížení nebezpečí, která mohou vzniknout během uvádění do provozu, používání a údržby sponovacích
ČSN EN 12984+A1ČSN EN 12984+A1 Tato evropská norma se vztahuje na přenosné a/nebo ručně ovládané stroje a zařízení vybavená mechanicky poháněnými řeznými nástroji. Tato evropská norma stanovuje pož
ČSN EN 1974+A1ČSN EN 1974+A1 Tato evropská norma stanoví bezpečnostní a hygienické požadavky na provedení a výrobu nářezových strojů, které jsou opatřeny motorem poháněným kotoučovým nožem o prům
ČSN EN 12571ČSN EN 12571 Tato evropská norma specifikuje tepelné a hygienické požadavky a zkušební metody pro přepravní jednotky použité pro krátkodobou přepravu cateringových kontejnerů. Potr
ČSN EN 631-2ČSN EN 631-2 Tato část této evropské normy specifikuje rozměry příslušenství, jako jsou ukládací police myček nádobí, vyndávací vložky, rošty a pláty. Rovněž specifikuje rozměry podpě
ČSN EN 16743ČSN EN 16743 Tato evropská norma stanovuje požadavky vztahující se na návrh a výrobu automatických průmyslových nářezových strojů a přídavných součástí. Automatické průmyslové nářezov
ČSN EN 13378+A1ČSN EN 13378+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní požadavky na konstrukci, výrobu a informace pro bezpečné používání lisů na těstoviny používaných v automatických strojích n
ČSN EN 12980ČSN EN 12980 Tato norma uvádí metodu zkoušení pro určení odolnosti proti mechanickým nárazům předmětů používaných v cateringu a průmyslových službách, kde jsou tyto předměty vystaveny
ČSN EN 13390+A1ČSN EN 13390+A1 Tato norma stanovuje bezpečnostní a hygienické konstrukční požadavky pro výrobu strojů používaných pro výrobu koláčů, dortů, pirohů, výrobků typu plněných taštiček (e
ČSN EN 13954+A1ČSN EN 13954+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky pro konstrukci a výrobu nářezových strojů na chleba typu 1 a 2. Předpokládaným používáním těchto str
ČSN EN 13208+A1ČSN EN 13208+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu strojů na loupání zeleniny používaných v restauračních a podnikových velkokuc
ČSN EN 12855+A1ČSN EN 12855+A1 Tato evropská norma stanovuje požadavky na mísové kutry používané jako stacionární a umístěné na podlaze nebo ve výšce stolu. Mísové kutry jsou potravinářské stroje p
ČSN EN 13570+A1ČSN EN 13570+A1 Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky ke snížení nebezpečí, která mohou vzniknout během uvádění do provozu, používání a údržby míchacích s
ČSN EN 15166ČSN EN 15166 Tato evropská norma se týká automatických půlicích strojů a stanovuje bezpečnostní a zdravotní požadavky na stroje používané na jatkách za účelem plně automatického půlení
ČSN EN 12463ČSN EN 12463 1.1 - Obecně Tato evropská norma platí pro: - plnicí stroje s válcem a pístem; - plnicí stroje s plnicí vstupní násypkou, s nakládacím zařízením a bez nakládacího zaří