Cena s DPH / bez DPH
5604 Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 12145
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkové sušiny - Vážková metoda ztráty hmotnosti sušením
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkové sušiny - Vážková metoda ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.12.1997
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12148
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení hesperidinu a naringinu v citrusových šťávách - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení hesperidinu a naringinu v citrusových šťávách - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.12.1997
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1136
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12630
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy - Metoda využívající HPLC
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy - Metoda využívající HPLC
Vydáno: 01.08.1999
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12146
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu sacharózy - NADP spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu sacharózy - NADP spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.12.1997
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12147
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení titrační kyselosti
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení titrační kyselosti
Vydáno: 01.02.1998
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12138
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné - NAD spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné - NAD spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1998
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 1131
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty
Vydáno: 01.10.1996
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN 1134
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Vydáno: 01.10.1996
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 1138
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 1139
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 1140
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy. NADPH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy. NADPH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Tisk
Skladem
155 Kč