Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 15652
Potraviny - Stanovení niacinu metodou HPLC
Potraviny - Stanovení niacinu metodou HPLC
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0604
Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě
Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě
Vydáno: 01.02.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0617
Metoda stanovení těkavých kyselin a důkazu vyššího než mezního množství dusičnanů v kyselině orthofosforečné (E 338)
Metoda stanovení těkavých kyselin a důkazu vyššího než mezního množství dusičnanů v kyselině orthofosforečné (E 338)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN EN ISO 18593
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Vydáno: 01.05.2019
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 15842
Potraviny - Detekce potravinových alergenů - Obecné zásady a validace metod
Potraviny - Detekce potravinových alergenů - Obecné zásady a validace metod
Vydáno: 01.04.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 19036
Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Vydáno: 01.05.2020
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 17254
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Vydáno: 01.05.2020
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč