Cena s DPH / bez DPH
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
19 results
První stranaPředchozí strana12Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 23662
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Vydáno: 01.07.2024
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN 56 9605
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 22003-1
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Vydáno: 01.12.2023
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
19 Výsledky
První stranaPředchozí strana12