Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
850 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 16852
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN ISO 13299
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Vydáno: 01.02.2018
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 16140-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník
Vydáno: 01.02.2017
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0065
Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu těžkých kovů v poživatinách
Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu těžkých kovů v poživatinách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN 56 0095
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Vydáno: 01.01.1989
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN 12823-1
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Vydáno: 01.12.2014
Česky Tisk
Skladem
211 Kč