Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 13708
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 23418
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 11056
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Vydáno: 01.07.2022
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 16140-4 Změna A1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Vydáno: 01.02.2025
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 12857
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 16140-4
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
761 Kč