Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 11056
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Vydáno: 01.07.2022
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 13708
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 16140-4 Změna A1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Vydáno: 01.02.2025
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0000
Základní potravinářské názvosloví
Základní potravinářské názvosloví
Vydáno: 01.07.1969
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN 56 0051
Stanovení niacinu (kyseliny nikotinové)
Stanovení niacinu (kyseliny nikotinové)
Vydáno: 01.09.1988
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12396-3
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Vydáno: 01.12.2001
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12396-1
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 1: Spektrofotometrická metoda
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 1: Spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.05.1999
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12396-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie
Vydáno: 01.05.1999
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1528-3
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování
Vydáno: 01.02.1998
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 13783
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč