Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0186-7
Metody zkoušení piva. Stanovení pH
Metody zkoušení piva. Stanovení pH
Vydáno: 01.07.1987
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0186-9
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Vydáno: 01.04.2014
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 19343
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Vydáno: 01.12.2018
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 16858
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 19020
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Vydáno: 01.03.2018
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN P CEN/TS 17329-2
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 21567 Oprava 1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Vydáno: 01.04.2011
Česky Tisk
Skladem
0 Kč
ČSN 56 0160-18
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
277 Kč