Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 5377
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0130-7
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Vydáno: 01.09.1995
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0160-16
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek
Vydáno: 01.11.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 18744
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Vydáno: 01.10.2016
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 17604
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Vydáno: 01.04.2016
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0186-2
Metody zkoušení piva - Část 2: Senzorické zkoušení
Metody zkoušení piva - Část 2: Senzorické zkoušení
Vydáno: 01.12.2011
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN ISO 13307
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Vydáno: 01.11.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN 56 0160-17
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0160-7 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč