Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 17265
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 16858
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 19020
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Vydáno: 01.03.2018
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN P CEN/TS 17329-2
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 17251
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 17250
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN 56 0116
Metody zkoušení pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků
Vydáno: 01.08.1975
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN 56 0146-1
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Vydáno: 01.12.1989
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0146-6
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Vydáno: 01.06.1987
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0160-9
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení granulometrického složení
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení granulometrického složení
Vydáno: 01.01.1989
Česky Tisk
Skladem
86 Kč