Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 22964
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Vydáno: 01.05.2020
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 16618
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Vydáno: 01.12.2015
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 15607
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN P CEN/TS 15606
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.03.2010
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 13300-1
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Vydáno: 01.11.2011
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0613
Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262)
Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0615
Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322)
Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 21871
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu
Vydáno: 01.09.2006
Česky Tisk
Skladem
211 Kč