Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 17264
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS)
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 17252
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 23036-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Vydáno: 01.11.2021
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0160-7 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0160-3
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.01.2001
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
117 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0116-9
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Vydáno: 01.07.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 5377
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0130-7
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Vydáno: 01.09.1995
Česky Tisk
Skladem
66 Kč