Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 16654 Změna A1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.11.2017
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 16654
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.02.2002
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14569
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Vydáno: 01.04.2005
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN P CEN/TS 14537
Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Vydáno: 01.05.2005
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 13720
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 1743
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.09.1994
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0116-2
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Vydáno: 01.07.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 3593
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0130-6
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0116
Metody zkoušení pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků
Vydáno: 01.08.1975
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN 56 0146-1
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Vydáno: 01.12.1989
Česky Tisk
Skladem
86 Kč