Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 13722
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.08.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 18743 Změna A1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Vydáno: 01.01.2024
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 17468
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Vydáno: 01.05.2024
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 7218
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Vydáno: 01.06.2025
Česky Tisk
Skladem
650 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
841 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0160-1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování
Vydáno: 01.05.1993
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0145
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vydáno: 01.06.1989
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0146
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Vydáno: 01.10.1965
Česky Tisk
Skladem
1050 Kč