Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0160-6 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 6: Stanovení popela
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 6: Stanovení popela
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
31 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0177 Změna a
Metody zkoušení výrobků ze škrobu
Metody zkoušení výrobků ze škrobu
Vydáno: 01.11.1969
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0188
Metody zkoušení droždí
Metody zkoušení droždí
Vydáno: 01.01.1977
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0198
Metody zkoušení vonných a chuťových látek
Metody zkoušení vonných a chuťových látek
Vydáno: 01.03.1966
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN 56 0186-10
Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Vydáno: 01.12.2011
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0187-1
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 1: Základní metody zkoušení sladu
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 1: Základní metody zkoušení sladu
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN P CEN/TS 17329-1
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 1: Validace v jedné laboratoři
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 1: Validace v jedné laboratoři
Vydáno: 01.12.2021
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 17266
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení organortuti v mořských produktech elementární analýzou rtuti
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení organortuti v mořských produktech elementární analýzou rtuti
Vydáno: 01.05.2020
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 10273
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu patogenních Yersinia enterocolitica
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu patogenních Yersinia enterocolitica
Vydáno: 01.02.2020
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 17424
Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací
Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací
Vydáno: 01.05.2021
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN ISO 13722
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.08.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč